Prajitura cu rubarba

de Bya Ralu in Mancare copii, 17 Mai 2016 | 6422 vizualizari

 

O reteta tare buna, luata de la Jamila http://www.jamilacuisine.ro/prajitura-cu-rubarba-reteta-video/
 

 

INGREDIENTE

  • 270 g faina
  • 275 g zahar pudra
  • 200 g unt
  • 300 g rubarba
  • 4 oua
  • 2 linguri zahar tos
  • 5 g praf de copt
  • 1 esenta vanilie
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu rubarba:

Rubarba se spala bine si daca este nevoie se decojeste si se taie felii.

Zaharul se amesteca cu untul la temperatura camerei.

Se mixeaza cu mixerul,se adauga cate un ou si se continua sa se mixeze.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt, sarea si esenta de vanilie.

Se mixeaza totul cat sa se omogenizeze compozitia.

Intr-o tava punem hartie de copt, turnam compozitia, deasupra punem rubarba taiata si presaram cele 2 linguri de zahar.

Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 50-60 minute,se testeaza cu scobitoarea.

Se lasa in tava pana cand se raceste, dupa care se poate taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu rubarba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (28)

Bya Ralu 1

18.05.2016, 21:33

elucubratiiculinare 1

21.05.2016, 08:40

ce buna ar fi la o

Bya Ralu 1

21.05.2016, 10:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura rasturnata cu rubarba si capsuni