Prajitura cu rubarba

de Bya Ralu in Mancare copii, 17 Mai 2016 | 2087 vizualizari

 

O reteta tare buna, luata de la Jamila http://www.jamilacuisine.ro/prajitura-cu-rubarba-reteta-video/
 

 

INGREDIENTE

  • 270 g faina
  • 275 g zahar pudra
  • 200 g unt
  • 300 g rubarba
  • 4 oua
  • 2 linguri zahar tos
  • 5 g praf de copt
  • 1 esenta vanilie
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu rubarba:

Rubarba se spala bine si daca este nevoie se decojeste si se taie felii.


Zaharul se amesteca cu untul la temperatura camerei.


Se mixeaza cu mixerul,se adauga cate un ou si se continua sa se mixeze.


Se adauga faina amestecata cu praful de copt, sarea si esenta de vanilie.


Se mixeaza totul cat sa se omogenizeze compozitia.


Intr-o tava punem hartie de copt, turnam compozitia, deasupra punem rubarba taiata si presaram cele 2 linguri de zahar.


Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 50-60 minute,se testeaza cu scobitoarea.


Se lasa in tava pana cand se raceste, dupa care se poate taia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu rubarba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Bya Ralu 1

18.05.2016, 21:33

elucubratiiculinare 1

21.05.2016, 08:40

ce buna ar fi la o

Bya Ralu 1

21.05.2016, 10:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu rubarba