Prajitura cu visine

de RuxyRux in Prajituri, 8 Apr 2012 | 3812 vizualizari

 

Cu muuulte visine...O prajitura pufoasa si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 8 oua
  • 250 gr zahar
  • o lingurita extract de vanilie (sau zahar vanilat)
  • 100 gr unt( topit)
  • 300 ml lapte( rece)
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 cutii de visine congelate
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Incingem cuptorul la 180 de grade Celsius.

Ungem o tava dreptunghiulara cu unt (sau putin ulei).

Batem albusurile spuma la mixer.

Intr-un vas amestecam galbenusurile cu un praf de sare si cu zaharul, apoi cu laptele in care am pus vanilia, adaugam untul topit si la sfarsit faina si praful de copt. Amestecam bine compozitia si adaugam albusurile spuma pe care le vom ingloba in compozitie prin invaluire.

Punem visinele deasupra si coacem prajitura in jur de 35 de minute sau pana cand este rumenita, putem face testul cu scobitoarea.

O lasam sa se raceasca apoi o pudram si o taiem dupa dorinta.

 

TIPS-URI

1

Daca folositi visine din congelator, lasati-le bine la scurs dupa ce se dezgheata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

RuxyRux 1

09.04.2012, 13:39

Inisor scump...puuup

mamaieelena 1

09.04.2012, 17:21

mm ce bine arata

tanyapatap 1

11.04.2012, 22:13

ce bine arata,FELICITARI.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine