Prajitura cu visine

de cna2002 in Prajituri, 8 Iun 2010 | 4270 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 7 linguri de zahar
  • 7 linguri de faina
  • 3 zahar vanilat
  • 7 linguri de ulei
  • visine de la congeletor, o farfurie cu varf
  • zahar pentru tapetat tava
  • unt pentru tapetat hartia
  • ulei pentru uns tava
  • hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Se ia o tava potrivita, se unge cu ulei, se acopera cu hartie de copt, iar hartia de copt se unge cu unt. Pe fundul tavii, cu o lingura, se presara zahar in asa fel incat toata suprafata sa fie plina de zahar. Puteti pune si mai mult un pic ca visinele inghetate lasa mult suc. Peste zahar se pun visinele asa inghetate, visina cu visina pana se acopera tot fundul tavii. Visinele sa fie una langa alta.


Se pun cele 7 oua impreuna cu cele 7 linguri de zahar si cu cele 3 plicuri de zahar vanilat si se mixeaza bine, bine pana devine o spuma albicioasa si creste. Apoi punem cele 7 linguri de ulei mixand in continuare. Se pun apoi cele 7 linguri de faina amestecand prin rasturnare, apoi punem compozitia peste visinele inca inghetate si bagam la cuptorul preincalzit.


Coacem pana cand apasand cu degetul simtim ca mijlocul prajiturii este facut, scoatem prajitura si o rasturnam imediat pe o tava.


Daca doriti sa vedeti poze cu modul de punere a visinelor intrati pe www.bucatariacameliei.blogspot.com

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Rocsi 1

10.06.2010, 20:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Inimioare dulci cu branza si sos de capsuni