Prajitura FOI

de ella49 in Prajituri, 12 Apr 2013 | 29462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ALUAT
  • 6 oua
  • 14 linguri lapte
  • 14 linguri zahar
  • 14 linguri ulei
  • 1 plic amoniac
  • faina
  • CREMA
  • 1 l lapte
  • 5 linguri de zahar
  • 8 linguri faina
  • 4 linguri cacao
  • 1 pachet de margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura FOI:

Se amesteca toate ingrendientele si se adauga treptat faina pana devine un aluat elastic.

Aluatul se imparte in 9 bucati care se coc pe tava intoarsa de la aragaz. Se dau la cuptor cate 3-4 minute fiecare.

Se opreste o cana de lapte iar restul se pune la fiert, se adauga margarina si se amesteca pana se topeste. Separat intr un vas se amesteca faina, zaharul si cacao cu cana de lapte si se adauga peste laptele cu margarina. Se amesteca pana se ingroasa si devine o crema. Se da la rece.

Punem o foaie ,peste punem crema,i ar foaie ,apoi crema si inca o foaie.

La fel procedam si cu celelate 6 foi.

POFTA BUNA!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura FOI" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Rocsi 1

13.04.2013, 21:30

Mai ai ca vreau si euuuu

ella 87 1

11.08.2013, 22:43

asa imi plac cat o mai trai buni, o sa imi faca cele mai buneeee foi

babi5 1

12.08.2013, 18:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Excelent