Prajitura noroioasa - Mississippi Mud Cake

de Catalina L in Dulciuri, 9 Mar 2016 | 1247 vizualizari

 

Vă invit să călătoriti în Statele Unite pentru a descoperi o prăjitură cu ciocolată si alune delicioasa cu Marshmallow ☁☁ .
Este o reteta traditionala care face referinta la malurile noroioase ale fluviului Mississippi.(mud = noroi)

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt, topit
  • 230 g de zahăr
  • 60 g de cacao
  • 4 oua mari
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • 1 vârf de cuțit sare
  • 210 g de făină
  • 200g alune prăjite si tocate
  • 1 pungă mică de Marshmallow
  • 1 lingura praf de copt

Glazura:

  • 150 g de ciocolata
  • 1-2 linguri de lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura noroioasa - Mississippi Mud Cake:

Intr-un castron mare se freaca untul topit cu zahărul, sarea și vanilia.


Se adaugă cacaoa, treptat ouăle usor batute și se amestecă.


Se amestecă praful de copt cu faina. Se integreaza treptat făina și la urma alunele tocate.


Se toarna intr-un plat uns.


Se coace la 180 ° C, timp de 20 de minute sau până când scobitoare introdusa in centrul iese aproape curata.


Se scoate din cuptor, si se acoperă în mod uniform cu Marshmallow.


Dati din nou la cuptor timp de 5 minute.


Topiti ciocolata la "bain-marie" cu 1 lingura de lapte (sau de apa).


Cu ajutorul unei spatule, se amestecă energic pana devine lucioasa.


Se stropeste prajitura calda, cu glazura de ciocolata.


Se lasa sa se răcească pana se intareste ciocolata .


Se taie portii si se serveste.


Pofta Buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura noroioasa - Mississippi Mud Cake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

10.03.2016, 19:15

Ce as vrea sa gust o bucatica!

mirela0911 1

12.03.2016, 17:04

As servi o portie zdravana!

Rahela Velicu 1

14.03.2016, 15:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Marshmallow fondant