Prajitura rapidisima

de mirelasob in Prajituri, 19 Dec 2011 | 2373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 3 linguri ulei
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt stins cu zeama de lamaie/otet
  • 1 cana (250 ml) de zahar
  • 1 cana (250 ml) de faina
  • 1 borcan de gem 
  • fulgi de cocos
  • optional nuca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura rapidisima:

Ouale se mixeaza foarte bine cu zaharul si uleiul pana ce acesta se topeste. Se adauga praful de copt si zaharul vanilat . Se adauga faina in ploaie mixand in continuare! Adaugam in compozitie gemul si fulgii de cocos si nuca daca este cazul.


Compozitia finala se toarna intr-o tava tapetata ; introducem prajitura in cuptorul preincalzit . Prajitura se va face la foc mic!


Cand prajitura s-a copt se scoate si se lasa la racit!


Se portioneaza si se impudreaza cu zahar vanilat!


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rapidisima" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

20.12.2011, 09:08

bun bun

mirelasob 1

20.12.2011, 12:06

Va multumesc pt tot! :*:*:*:*

lia maria 1

20.12.2011, 12:19

super buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de vara cu fructe