Prajitura Tigru

de Catalina L in Dulciuri, 8 Iun 2015 | 1598 vizualizari

 

Este o reteta simpla, dar dupa mine spectaculoasa....

 

INGREDIENTE

masura = 1 pahar de mustar de 20 cl =120 gr faina

  • 3 pahare de faina
  • 1,5 pahare de zahar
  • 1 pahar de lapte ( sau iaurt)
  • 3 oua
  • 2 linguri de cacao
  • 3 linguri de migdale macinate
  • 1 lingurita praf de copt
  • pudra de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Tigru:

Incalziti cuptorul la 180°C. Ungeti si presarati cu faina tava.

Se amesteca bine ouale intregi cu zaharul pana devin spumoase.

Se adauga alternand laptele si vanilia amestecand in continuare.

Se pune treptat faina amestecata cu praful de copt si se amesteca bine.


Faceti aluatul de mana cu un tel daca aveti timp, la robot se formeaza bule de aer. Impartiti compozitia in 2 parti egale. Puneti cacaoa in prima parte si migdalele macinate in cealalta. Compozitiile trebuie sa aiba o consistenta asemanatoare.

In mijlocul tavii puneti treptat una peste cealalata cate 2 linguri pline din fiecare compozitie.

Continuati pana terminati cele doua aluaturi.


Aluatul se va intinde singur pe masura ce adaugati compozitiile.


Dati la cuptor pentru 25- 30min. Verificati cu o scobitoare daca este coapta.

Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

nu folositi mixerul pentru a evita bulele de aer in aluat

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Tigru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

09.06.2015, 19:53

Imi plac checurile!

dantes 1

10.06.2015, 07:31

delicioasa!

miki_a 1

10.06.2015, 10:04

Perfect tigrat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi Lica