Prajitura Tigru

de Catalina L in Dulciuri, 8 Iun 2015 | 1884 vizualizari

 

Este o reteta simpla, dar dupa mine spectaculoasa....

 

INGREDIENTE

masura = 1 pahar de mustar de 20 cl =120 gr faina

  • 3 pahare de faina
  • 1,5 pahare de zahar
  • 1 pahar de lapte ( sau iaurt)
  • 3 oua
  • 2 linguri de cacao
  • 3 linguri de migdale macinate
  • 1 lingurita praf de copt
  • pudra de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Tigru:

Incalziti cuptorul la 180°C. Ungeti si presarati cu faina tava.

Se amesteca bine ouale intregi cu zaharul pana devin spumoase.

Se adauga alternand laptele si vanilia amestecand in continuare.

Se pune treptat faina amestecata cu praful de copt si se amesteca bine.


Faceti aluatul de mana cu un tel daca aveti timp, la robot se formeaza bule de aer. Impartiti compozitia in 2 parti egale. Puneti cacaoa in prima parte si migdalele macinate in cealalta. Compozitiile trebuie sa aiba o consistenta asemanatoare.

In mijlocul tavii puneti treptat una peste cealalata cate 2 linguri pline din fiecare compozitie.

Continuati pana terminati cele doua aluaturi.


Aluatul se va intinde singur pe masura ce adaugati compozitiile.


Dati la cuptor pentru 25- 30min. Verificati cu o scobitoare daca este coapta.

Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

nu folositi mixerul pentru a evita bulele de aer in aluat

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Tigru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

09.06.2015, 19:53

Imi plac checurile!

dantes 1

10.06.2015, 07:31

delicioasa!

miki_a 1

10.06.2015, 10:04

Perfect tigrat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu fructe si bezea