Prajitura turnata cu branza

de diana_k in Prajituri, 22 Aug 2010 | 7799 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • compozitie pentru aluat :
  • 2oua,
  • 16linguri zahar ,
  • 12 linguri ulei,
  • 16 linguri lapte,
  • 16 linguri faina,
  • 1 zahar vanilat,
  • 1 praf de copt.
  • compozitia de branza:
  • 1kg branza dulce de vaci,
  • 4 oua,
  • 6 linguri zahar,
  • 100g stafide, 
  • coaja rasa de la o lamiie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura turnata cu branza:

Pentru aluat:

batem putin oaule cu zaharul folosind un tel para, adaugam uleiul si laptele si la urma punem faina, praful de copt si zaharul vanilat si omogenizam bine.

va rezulta un aluat care curge dar destul de gros, mai gros ca cel pentru clatite.

Pentru compozitia de branza:

branza se amesteca cu zaharul si ouale, punem si stafidele si coaja de lamaie.

Se unge tava si se tapeteaza cu faina, eu am folosit hartie de copt

Se toarna prima compozitie si deasupra punem compozitia de branza intinzand usor cu lingura.

Se coace cam 40-50 de minute la foc potrivit ( 150 grade ).


Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura turnata cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Teo 1

23.08.2010, 22:02

cu 1kg de branza in compozitie nu poate fi decat delicioasa !

diana_k 1

26.08.2010, 21:43

da Sidy de asta era vorba.

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 08:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pufoasă cu ananas