Prăjiură cu dulceaţă şi fulgi de ovăz

de Ade200 in Prajituri, 29 Iun 2013 | 2927 vizualizari

 

Uite o rețetă rapidă cu ce ai prin casă. E bună la ceai, la o cafea...

 

INGREDIENTE

  • 600 ml de făină
  • 600 ml de dulceaţă
  • 300 ml de fulgi de ovăz
  • 100 g de unt
  • 3 ouă
  • 100-150 g de zahăr brun
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjiură cu dulceaţă şi fulgi de ovăz:

Se preîncălzeste cuptorul la 180 de grade.


Se amestecă untul lăsat la temperatura camerei cu zahărul, apoi cu ouăle. Se poate folosi mixerul. se adaugă faina amestecată cu praful de copt şi jumătate din dulceaţă. Se pun şi fulgii şi restul de dulceaţă. eu am pus 3 feluri de dulceaţă şi puţin sirop de vişine, daca dulceaţa nu e suficient de moale să încorporeze făina şi fulgii.


Se unge o tavă cu unt şi faină sau se pune hârtie de copt.


se coace cam 35 de minute(la cuptorul meu a fost mai mult) pâna se rumeneşte deasupra.

 

TIPS-URI

1

Se măsoară cu o cană gradată, la partea unde scrie "lichide".

2

Zahărul se pune şi în funcţie de cât e de dulce gemul, dulceaţa; ale mele au fost mai acrişoare şi am pus 100 g de zahăr.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjiură cu dulceaţă şi fulgi de ovăz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Andreea Caroline 1

30.06.2013, 08:44

Anett 1

30.06.2013, 11:09

suuuper!

Rocsi 1

30.06.2013, 12:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Linzer cu dulceata de gutui si nuca