Pricomigdale

de Panacris in Dulciuri, 5 Ian 2013 | 1999 vizualizari

 

In sfarsit am ajuns si la reteta nr. 500. Am vrut ceva special, dar usor. Sper sa va incante ideea!>:D

 

INGREDIENTE

  • albus de ou 10 bucati,
  • praf de migdale 200 g,
  • nuca macinata 200 g,
  • zahar pudra vanilinat 250 g,
  • esenta de migdale 1/2 fiola,
  • esenta de portocale 1/2 fiola,
  • ornamente de ciocolata,
  • fulgi de migdale.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pricomigdale:

Albusurile se bat energic cu un praf de sare, si zaharul pudra vanilinat, pana se obtine o masa cremoasa. Apoi se adauga migdalele, nuca macinata, aromele si se amesteca usor pana se inglobeaza toate ingredientele. Intr-o tava tapetata cu foaie de pergament se pun mici gramajoare din compozitia de mai sus, se orneaza dupa gust cu ciocolata sau fulgi de migdale. Se pun la copt in cuptorul preincins cca. 30 de minute la foc mic cu usa intredeschisa. Spor la treaba!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pricomigdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Panacris 1

06.01.2013, 08:46

Multumesc, Bucatarasi pentru aprecieri! Fara voinu as fi ajuns la acest numar impresionant de retete

mena29 1

07.01.2013, 22:10

Bravo!

Ina 1

24.01.2013, 20:28

ce bune sunt ! Felicitari pentru nr. 500

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pricomigdale