Prima mea ciorba de perisoare

de -Miti- in Ciorbe, 7 Mar 2011 | 2295 vizualizari

 

Am intrat si eu in randul lumii si am incercat ciorba de perisoare...oare cum de-am reusit?! Nu prea ma impacam eu cu perisoarele,asa ca nu prea i-am dus dorul,ingrediente se gaseau peste tot pe unde am fost,dar...Pentru ale mele maruntele m-am pus pe treaba si am facut,din pacate nu a avut un prea mare succes. Ciorba foarte buna,dar carnea avea zgarciuri si nu au vrut sa manance perisoarele. Data viitoare cred ca ramanem la carne de pui sau schimb magazinul. Am facut si o supa cu perisoare mexicana cu carne amestec ,tocata foarte marunt si ne-a placut tare tare mult!!! Eu am fixuri cu zgarciurile din perioada comunista!

 

INGREDIENTE

  • 1 litru de supa sau apa cu cub concentrat
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei verde
  • 1 tulpina telina (apio)
  • leustean
  • patrunjel verde
  • bors magic
  • 250 gr carne tocata de porc
  • 1 ou
  • 1 lingura de orez nefiert
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prima mea ciorba de perisoare:

Se pune supa intr-o oala si se pune la fiert.


Se taie cubulete toate legumele si se adauga la supa.


Pana fierb legumele se formeaza perisoarele.


Se amesteca carnea tocata cu oul si lingura de orez.


Cand fierbe supa se adauga bilute facute din compozitia de carne tocata.


Se acopera cu un capac si se da la foc mic cam 15-20 de minute.


Se adauga bors magic,leustean si patrunjel verde.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prima mea ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

zaharia_mihaela2005 1

08.03.2011, 12:20

tare gustoasa este si ce prezentare frumoasa

Krystyan Trendy 1

26.10.2013, 12:13

felicitari

Panacris 1

21.12.2013, 22:01

Titlul rețetei chiar m-a suprins Acum deja, cred că ai mai exersat și ți-a ieșit super bună

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu afumatura