Prune si struguri murati

de -Miti- in Muraturi, 28 Iul 2012 | 1950 vizualizari

 

Iata alta noutate pentru camara mea.

 

INGREDIENTE

  • struguri
  • prune
  • 1 plic Pikant fix
  • 1 baton scortisoara
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prune si struguri murati:

Se spala prunele si strugurii si se pun in borcan impreuna cu batul de scortisoara. Se amesteca pikant fixul cu apa,conform intructiunilor de pe plic. Se toarna fierbinte in borcane si se inchid cu capacul.


Dupa ce s-au racit se depoziteaza in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prune si struguri murati" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Bucataras Medi 1

29.07.2012, 10:05

nu am mancat niciodata dar sper sa-mi opresti si mie din toate bunaciunile astea pe care le-ai confectionat.

iri_iri 1

29.07.2012, 19:37

-Miti- 1

29.07.2012, 22:26

de acuma sa stiti ca asa procedez,pun toate retetele o data pe an sa ma faceti si pe mine harnica)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei kapia la borcan