Pui a la J.Oliver

de ana in Pui, 2 Mar 2010 | 2181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un pui 
  • 1 lamaie
  • 200 gr unt
  • 1 crenguta de rozmarin
  • piper boabe
  • 400 ml lapte
  • sare mare
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui a la J.Oliver:

Spalam puiul si-l masam cu sare , si il "umplem" cu felii de lamaie ,boabe de piper,catei de usturoi si rozmarin.


II legam picioarele si-l calim in unt in 2 transe .Impartim untu in 2 si cand a inceput sa se arda scurgem untu si punem cealalta bucata de unt.Apoi adaugam laptele ,invelim vasul in hartie de copt udata in realabil si dam la cuptor cam pentru 1 ora si jumatate.


Reteta prima data am citit-o la Sylvia apoi am vazut-o pregatita de J.O la tv .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui a la J.Oliver" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

ana 1

02.03.2010, 14:35

Da violette acum vreo 2 saptamani a fost ,si am facut ca dulce panetone cu budina ,a iesit o minunatie.
Madi multumesc .

ana 1

02.03.2010, 14:35

Nadina ,condimentele acelea ii dau o savoare deosebita .

liana_geicu 1

02.03.2010, 19:50

Cred ca este suuper bun, si eu am vazut prezentarea la tv si am salivat la greu, am zis ca o sa incerc si eu....deosebit!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui la tigaie