Pui a la J.Oliver

de ana in Pui, 2 Mar 2010 | 1671 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un pui 
  • 1 lamaie
  • 200 gr unt
  • 1 crenguta de rozmarin
  • piper boabe
  • 400 ml lapte
  • sare mare
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui a la J.Oliver:

Spalam puiul si-l masam cu sare , si il "umplem" cu felii de lamaie ,boabe de piper,catei de usturoi si rozmarin.

II legam picioarele si-l calim in unt in 2 transe .Impartim untu in 2 si cand a inceput sa se arda scurgem untu si punem cealalta bucata de unt.Apoi adaugam laptele ,invelim vasul in hartie de copt udata in realabil si dam la cuptor cam pentru 1 ora si jumatate.

Reteta prima data am citit-o la Sylvia apoi am vazut-o pregatita de J.O la tv .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui a la J.Oliver" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

ana 1

02.03.2010, 14:35

Da violette acum vreo 2 saptamani a fost ,si am facut ca dulce panetone cu budina ,a iesit o minunatie.
Madi multumesc .

ana 1

02.03.2010, 14:35

Nadina ,condimentele acelea ii dau o savoare deosebita .

liana_geicu 1

02.03.2010, 19:50

Cred ca este suuper bun, si eu am vazut prezentarea la tv si am salivat la greu, am zis ca o sa incerc si eu....deosebit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se toaca verdeturile
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!