Pui aromat cu smantana si paste

de adasev12 in Mancaruri cu carne, 7 Aug 2011 | 2100 vizualizari

 

imi plac pastele...dar stiti deja asta...

 

INGREDIENTE

  • trei pulpe de pui intregi
  • o ceap
  • un ardei
  • o rosie frumoasa
  • 3 lg mari de smantana groasa si buna
  • rozmarin, busuioc, cimbru, marar, patrunjel verde
  • o l-ita de amidon de porumb
  • paste rigatoni, cam 300 g
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui aromat cu smantana si paste:

Dupa cum am zis, imi plac pastele, dar mai ales preparate dupa reteta de Pui aromat cu smantana si paste.


Se taie pulpele in doua fiecare si se pun cam 10 min sa fiarba separat intr-o cratita, cat sa iasa toata spuma din ele...


Separat intr-o cratita se caleste ceapa si ardeiul putin apoi se adauga rosia taiata cubulete si apoi pulpele...se sareaza dupa gust, se pune apa cat sa acopere totul si verdeturile.


Se lasa sa fiarba pana e gata.


Se face un sos din smantana si amidon cu supa de pe carne si dupa ,se toarna peste carne se alege sosul.


Se mai lasaa doar 2 clocote si se stinge focul.


Se presara si patrunjel verde deasupra.


pastele se fierb separat in apa cu sare si putin ulei, se scurg si se pun in farfurii, apoi se adauga pulpitele cu sos...


pofta buna.!


Cu siguranta o sa va placa reteta mea de Pui aromat cu smantana si paste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui aromat cu smantana si paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

adasev12 1

08.08.2011, 18:00

MOTAN, DIVA...MULTUMESC

adasev12 1

08.08.2011, 18:00

mena, miuta...

mamaieelena 1

11.08.2011, 06:56

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana la cuptor