Pui aromat cu smantana si paste

de adasev12 in Mancaruri cu carne, 7 Aug 2011 | 3076 vizualizari

 

imi plac pastele...dar stiti deja asta...

 

INGREDIENTE

  • trei pulpe de pui intregi
  • o ceap
  • un ardei
  • o rosie frumoasa
  • 3 lg mari de smantana groasa si buna
  • rozmarin, busuioc, cimbru, marar, patrunjel verde
  • o l-ita de amidon de porumb
  • paste rigatoni, cam 300 g
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui aromat cu smantana si paste:

Dupa cum am zis, imi plac pastele, dar mai ales preparate dupa reteta de Pui aromat cu smantana si paste.

Se taie pulpele in doua fiecare si se pun  cam 10 min sa fiarba separat intr-o cratita, cat sa iasa toata spuma din ele...

Separat intr-o cratita se caleste  ceapa si ardeiul putin apoi se adauga rosia taiata cubulete si apoi  pulpele...se sareaza dupa gust, se pune apa cat sa acopere totul si verdeturile.

Se lasa sa fiarba pana e gata.

Se face un sos din smantana si amidon cu supa de pe carne si dupa ,se toarna peste carne se alege sosul.

Se mai lasaa doar 2 clocote si se stinge focul.

Se presara si patrunjel verde deasupra.

pastele se fierb separat in apa cu sare si putin ulei, se scurg si se pun in farfurii, apoi se adauga pulpitele cu sos...

pofta buna.!

Cu siguranta o sa va placa reteta mea de Pui aromat cu smantana si paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui aromat cu smantana si paste" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

ieri la 20:46

Paste cu sunculita si oua

ieri la 19:31

Fasole lata cu porc si sos de mustar la slow cooker Crock Pot

ieri la 19:26

RETETA RECOMANDATA
Ficat de pui in bacon