Pui cu ciuperci

de ionix in Pui, 15 Oct 2010 | 3621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciocanele
  • 1 kg de ciuperci champignon
  • Doua linguri cu sos worcesterchire
  • 200 ml apa
  • Doua linguri cu ulei
  • ceapa mare
  • 6-7 catei de usturoi
  • Doua frunze de dafin
  • 1/2 lingurita cu oregano
  • Pudra de chilli
  • Sare

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci:

Ciupercile se taie-n doua sau trei si se oparesc, vreo 10 minute. Dupa ce le-am oparit se scurg si se lasa sa se raceasca.

Intre timp, ungem puiul cu chilli, sare si oregano iar apoi lasam la frigider pana se racesc ciupercile.

Se ia o tava sau un vas de yena si se unge cu ulei. Asezam puiul intr-o parte si ciupercile in cealalta parte. Turnam apa si stropim cu sos worcestershire. Puneam sare si chilli peste ciuperci. Taiem ceapa julien, usturoiul feliute si le punem deasupra. Asezam si frunzele de dafin si dam la cuptor. Lasam la foc mic pana puiul este aproape gata si dupa aia dam la foc iute, pentru a se rumeni.

Se serveste cu mamaliguta si mujdei.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

lilik 1

16.10.2010, 16:33

kamy 1

17.10.2010, 19:37

bune o fi fost 5f

ionix 1

17.10.2010, 23:19

Kamy, banuiesc ca da... eu urasc ciupercile multumesc pt furci

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci