Pui cu ciuperci

de rivka in Pui, 15 Feb 2010 | 2320 vizualizari

 

simplu si bun

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe mari de pui
  • 2 lingurite de mustar
  • condimente pentru carne de pui
  • piper negru
  • 2 linguri ulei masline
  • 600 grame ciupercute champignons din borcan
  • pentru garnitura
  • 5 cartofi
  • 3 linguri mari de iaurt turcesc
  • sare
  • piure de mere
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci:

Pulpele de pui de curata de pielita , se ung pe ambele parti cu condimente, piper si cele 2 lingurite de mustar se aseaza in vasul ceramic pentru cuptor, se stropesc cu ulei de masline se adauga ciupercutele scurse bine de apa, se acopera si se dau la frigider jumatate de zi.


Se dau pulpele la cuptor cca 60 minute acoperite la 225 grade.


Cartofii se curata se fierb in apa cu sare si se bat ca pt puree impreuna cu 3 linguri mari de iaurt turcesc.


Eu am servit cu piure de mere, sotul si cu piure de cartofi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Sylvia 1

15.02.2010, 20:41

Wow ce bunatate imi place tare combinatia de pui cu ciuperci. Mi-ai amintit ca nu am mancat de o vesnicie sos de mere la friptura de pui, o sa fac

Rocsi 1

16.02.2010, 15:42

imi place puiul cu ciuperci

elena1988 1

08.02.2011, 14:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei