Pui cu ciuperci

de nacularisa in Pui, 13 Apr 2014 | 4976 vizualizari

 

Este absolut delicios!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui,
  • 2 conserve cu ciuperci,
  • 1 ceapa,
  • 1 cescuta bulion,
  • sare,
  • piper,
  • boia de ardei dulce,
  • 2 catei de usturoi,
  • 1/2 lgt busuioc uscat,
  • 1 lgt patrunjel uscat,
  • 4 lg ulei,
  • 1 lgt unt,
  • 4 lg vin alb,
  • 250 g cascaval Hochland
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci:

-spalam ciupercile si le taiem feliute

-ceapa o curatam si o tocam marunt

-intr-o tigaie punem 2 lg de ulei la incins

-punem ceapa la inabusit,apoi ciupercile

-le acoperim cu apa si lasam sa scada,la foc potrivit

-verificam daca sunt facute(sunt mai moi decat in conserva),dar nu lasam apa sa scada de tot.Daca nu sunt gata,mai adaugam apa si verificam cand sunt facute si sa  nu lasam sa scada apa de tot

-adaugam bulionul,vinul,sare(doar daca mai este necesar),piper(dupa gust) si busuiocul

-lasam ciupercile pe foc pana scade zeama de tot

-pieptul de pui il spalam,il taiem bucati ca pt snitele si il batem f putin cu ciocanul

-intr-un bol punem 2 lg de ulei,sare,piper,boia de ardei dulce,cateii de usturoi pisati si patrunjelul uscat

-dam puiul prin acest amestec,apoi il punem in dry cooker si il rumenim pe ambele parti

-ungem cu unt aceasta tigaie(dupa ce s-a rumenit puiul si am spalat-o),ori un vas termorezistent

-asezam bucatile de pui,deasupra amestecul de ciuperci,apoi cascaval ras mare

-punem 3-4 lg de apa in vas,apoi introducem in cuptor

-il lasam pana ce cascavalul se topeste si capata o nuanta aurie

-la final presaram patrunjel proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui oriental