Pui cu ciuperci

de nacularisa in Pui, 13 Apr 2014 | 3295 vizualizari

 

Este absolut delicios!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui,
  • 2 conserve cu ciuperci,
  • 1 ceapa,
  • 1 cescuta bulion,
  • sare,
  • piper,
  • boia de ardei dulce,
  • 2 catei de usturoi,
  • 1/2 lgt busuioc uscat,
  • 1 lgt patrunjel uscat,
  • 4 lg ulei,
  • 1 lgt unt,
  • 4 lg vin alb,
  • 250 g cascaval Hochland
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci:

-spalam ciupercile si le taiem feliute


-ceapa o curatam si o tocam marunt


-intr-o tigaie punem 2 lg de ulei la incins


-punem ceapa la inabusit,apoi ciupercile


-le acoperim cu apa si lasam sa scada,la foc potrivit


-verificam daca sunt facute(sunt mai moi decat in conserva),dar nu lasam apa sa scada de tot.Daca nu sunt gata,mai adaugam apa si verificam cand sunt facute si sa nu lasam sa scada apa de tot


-adaugam bulionul,vinul,sare(doar daca mai este necesar),piper(dupa gust) si busuiocul


-lasam ciupercile pe foc pana scade zeama de tot


-pieptul de pui il spalam,il taiem bucati ca pt snitele si il batem f putin cu ciocanul


-intr-un bol punem 2 lg de ulei,sare,piper,boia de ardei dulce,cateii de usturoi pisati si patrunjelul uscat


-dam puiul prin acest amestec,apoi il punem in dry cooker si il rumenim pe ambele parti


-ungem cu unt aceasta tigaie(dupa ce s-a rumenit puiul si am spalat-o),ori un vas termorezistent


-asezam bucatile de pui,deasupra amestecul de ciuperci,apoi cascaval ras mare


-punem 3-4 lg de apa in vas,apoi introducem in cuptor


-il lasam pana ce cascavalul se topeste si capata o nuanta aurie


-la final presaram patrunjel proaspat

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

nacularisa 1

13.04.2014, 16:02

Multumesc si intr-adevar este extraordinar de bun!

Rocsi 1

13.04.2014, 19:19

Mmmm ce bun

MotanLaOale 1

14.04.2014, 08:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pui frantuzesc cu ciuperci si smantana