Pui cu ciuperci

de nacularisa in Pui, 13 Apr 2014 | 3193 vizualizari

 

Este absolut delicios!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui,
  • 2 conserve cu ciuperci,
  • 1 ceapa,
  • 1 cescuta bulion,
  • sare,
  • piper,
  • boia de ardei dulce,
  • 2 catei de usturoi,
  • 1/2 lgt busuioc uscat,
  • 1 lgt patrunjel uscat,
  • 4 lg ulei,
  • 1 lgt unt,
  • 4 lg vin alb,
  • 250 g cascaval Hochland
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci:

-spalam ciupercile si le taiem feliute


-ceapa o curatam si o tocam marunt


-intr-o tigaie punem 2 lg de ulei la incins


-punem ceapa la inabusit,apoi ciupercile


-le acoperim cu apa si lasam sa scada,la foc potrivit


-verificam daca sunt facute(sunt mai moi decat in conserva),dar nu lasam apa sa scada de tot.Daca nu sunt gata,mai adaugam apa si verificam cand sunt facute si sa nu lasam sa scada apa de tot


-adaugam bulionul,vinul,sare(doar daca mai este necesar),piper(dupa gust) si busuiocul


-lasam ciupercile pe foc pana scade zeama de tot


-pieptul de pui il spalam,il taiem bucati ca pt snitele si il batem f putin cu ciocanul


-intr-un bol punem 2 lg de ulei,sare,piper,boia de ardei dulce,cateii de usturoi pisati si patrunjelul uscat


-dam puiul prin acest amestec,apoi il punem in dry cooker si il rumenim pe ambele parti


-ungem cu unt aceasta tigaie(dupa ce s-a rumenit puiul si am spalat-o),ori un vas termorezistent


-asezam bucatile de pui,deasupra amestecul de ciuperci,apoi cascaval ras mare


-punem 3-4 lg de apa in vas,apoi introducem in cuptor


-il lasam pana ce cascavalul se topeste si capata o nuanta aurie


-la final presaram patrunjel proaspat

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

nacularisa 1

13.04.2014, 16:02

Multumesc si intr-adevar este extraordinar de bun!

Rocsi 1

13.04.2014, 19:19

Mmmm ce bun

MotanLaOale 1

14.04.2014, 08:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci la cuptor