Pui cu ciuperci si prune uscate

de Toamna07 in Pui, 7 Mar 2013 | 1155 vizualizari

 

Miroase din cuptor a cald,gustos si aromat!:)

 

INGREDIENTE

  • 8-10 ciocanele de pui
  • 250 g bacon
  • 500 g ciuperci
  • 200 g prune uscate
  • 1 ceapa
  • 3-4 cartofi
  • 1 mar(optional)
  • sare,piper,cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci si prune uscate:

Pentru inceput punem prunele intr-un vas cu apa calda si le lasam sa se rehidrateze o jumatate de ora.


Curatam cartofii si marul de coaja,le taiem cubulete si le asezam intr-o tava unsa cu ulei. Adaugam ciocanelele de pui (condimentate),baconul feliat,ciupercile,ceapa taiata sferturi si prunele scurse bine. Condimentam cu cimbru,sare si piper,dupa gust. Amestecam toate ingredientele in vas,turnam 200 ml.apa,apoi dam totul la cuptor pentru o ora. Din cand in cand,scoatem tava si intoarcem carnea,ca sa se rumeneasca bine.


Presaram patrunjel si servim.


Enjoy!:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci si prune uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

07.03.2013, 19:58

Rocsi 1

08.03.2013, 20:53

Arata bine

Toamna07 1

11.03.2013, 21:01


Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci