Pui cu mazare pe pat de cartofi

de roxanamiti in Pui, 11 Feb 2011 | 4029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g. piept de pui,
  • 400 g. mazare congelata,
  • 1 ceapa mare,
  • 3 linguri bulion,
  • 4 cartofi,
  • 1 lingura delicat gust de gaina,
  • 2 linguri de ulei,
  • 1 pahar apa,
  • sare,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu mazare pe pat de cartofi:

  •  * pieptul de pui il taiem cuburi ( sau cum doriti)si il punem la calit in ulei timp de 5 minute, apoi adaugam ceapa tocata marunt si mai lasam inca 5 minute,
  •  * punem bulionul, paharul cu apa, lingura de delicat, acoperim si lasam la foc mic timp de 20 minute,
  •  * cartofii ii punem la fiert cu tot cu coaja timp de 20 minute,
  •  * trecute cele 20 de minute scoatem cartofii din apa; adaugam mazarea probam de sare si mai lasam inca 10 minute,
  •  *cartofii ii curatam de coaja si ii taiem felii,
  •  * punem in fundul farfuriei cartofii si deasupara mazare si la masa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mazare pe pat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (6)

Rocsi 1

11.02.2011, 11:07

vin la masa neaparat

MotanLaOale 1

11.02.2011, 11:40

interesant

DIANA B 1

11.02.2011, 17:00

Grijulio , la toate le faci cate un patuc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui rotisat