Pui cu praz si mustar

de nadea68 in Pui, 19 Sep 2013 | 1064 vizualizari

 

O reteta gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 3 buc praz
  • 4 linguri mustar boabe
  • usturoi
  • rozmarin proaspat
  • 100 ml smantana
  • 1 lingura mustar macinat(eu nu am avut)
  • 1/2 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu praz si mustar:

Bucatile de pui ,eu am folosit partea de sus a copanului :) se spala si se usuca cu hartie de bucatarie.Rozmarinul se taie fin si se pune deasupra.Se pune si mustarul macinat,piper,sare.


Intr-o tigaie incapatoare punem ulei si usturoiul 1 spic,cand e ferbinte punem si carnea.O prajim cam 8-10 minute pe ambele parti.O dam la o parte.


Curatam prazul si partea alba o taiem rondele fin.Punem prazul in tigaia si il calim.Asezam din nou carnea impreuna cu prazul si adaugam cele 4 linguri de mustar boabe.Lasam la prajit un pic.


Adaugam si vinul amestecat cu apa ,cam un pahar jumate -jumate.


Lasam sa se evapore.Adaugam smantana si mai lasam pe foccam 10 minute.


Saram,piperam si daca tigaia se poate baga la cuptor o mai lasam la cuptor 30 minute.


Cand carnea e gata se scoate si se serveste.


Eu am servit cu orez basmati.

 

TIPS-URI

1

reteta originala e cu piept de pui,deci timpul de gatit e mai redus.

2

si nu se pune la cuptor

3

am folosit mustar boabe zdrobit,la inceput :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu praz si mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

nadea68 1

19.09.2013, 22:39

Corinuta 1

20.09.2013, 09:59

arata bine!

nadea68 1

21.09.2013, 00:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sunca si usturoi