Pui cu salvie

de Miha in Pui, 17 Iun 2010 | 5260 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1/2 lingurita salvie uscata
  • sare si piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 g unt
  • 2-3 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu salvie:

Pieptul de pui se taie in 2 pe lungime. Fiecare fileu obtinut se acopera cu o bucata de folie alimentara si bate cu ciocanul de snitele. Se unge fiecare bucata de carne cu ulei de masline, se sareaza si se pipereaza dupa gust si se presara cu salvia uscata. Se acopera cu o folie alimentara si se da la frigider pentru jumatate de ora.

Faina se pune intr-o farfurie, apoi tavalim carnea pe ambele parti.

Untul il topim intr-o tigaie si punem carnea la prajit. O rumenim usor pe ambele parti.

Se serveste cald cu garnitura de piure de cartofi.

TIPS-URI

1

Se poate folosi si salvie proaspata, cateva frunze. Salvia uscata aromatizeaza mult mai puternic decat cea proaspata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu salvie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de lamaie si smantana