Pui dulce-acrisor

de nico15 in Pui, 12 Mar 2012 | 1852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250-300 g piept de pui
  • ½ ardei verde
  • ½ ardei rosu
  • ½ ardei galben(portocaliu)
  • 1-2 cepe
  • 5 rondele de ananas din compot si 20 ml juice
  • 2 oua
  • pasta de tomate 2 linguri
  • sos soia 2 linguri
  • sare,
  • piper,
  • faina  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui dulce-acrisor:

Legumele se taie in cuburi potrivite, ceapa se taia mai marunt, se pune ulei in tigaie si se adauga ceapa, dupa ce aceasta se soteaza vom adauga si restul legumelor, ananasul se va adauga ultimul, taiat cubulete.


Pieptul de pui se taie in fasii potrivite de grosime si bucatile se vor da prin ou, sare, piper si faina si se vor praji in ulei in alta tigaie; dupa ce acestea sunt prajite se scot pe servetele absorbante pentru indepartarea surplusului de grasime.


Legumele trebuiesc sa fie al-dente asa ca nu le vom fierbe ci le vom lasa doar cateva minute 3-4 minute, dupa care vom adauga pasta de tomate si sosul de soia, se vor adauga bucatile de pui inapoi in sosul din cratita si se continua fierberea cateva minute, totodata adaugam si ananasul taiat cuburi si juice-ul din conserva aproximativ 20 ml si mai fierbem 2-3 minute.

Separat vom pregati un orez, eu am folosit orez tricolor, pe care il fierbem proportia 1/3, adica 1 masura orez, 3 masuri apa, sare, piper alb si am adaugam un pic de ulei de arahide. Lasam pana scade dupa care il luam de pe foc.


Tragem in putin unt felii de morcov si aranjam ca in fotografiile urmatoare.


Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui dulce-acrisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

gaby_gabytza 1

13.03.2012, 16:41

nico15 1

13.03.2012, 19:48

Va multumesc mult si hai la masaaaaaaaaaaaa.

Sim0na 1

13.03.2012, 21:48

Cred ca-i foarte bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos de curry si ananas