Pui in crusta crocanta de mustar

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 16 Apr 2010 | 3433 vizualizari

 

by oana

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 2 cubulete de unt
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa verde
  • 3-4 catei de usturoi
  • 50 g pesmet
  • patrunjel proaspat tocat fin
  • 1 lingurita maioneza
  •  2 lingurite smanatana
  • o lingurita cu varf de mustar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in crusta crocanta de mustar:

ungem o tava termorezistenta cu unt si asezam in ea pulpele de pui spalate si uscate.si condimentate dupa gust


punem tava la cuptor pentru 20 de minute, intorcand pulpele la jumatatea intervalului.


Intre timp tocam ceapa si usturoiul marunt.


topim untul intr-o tigaie, apoi punem ceapa si usturoiul si le calim 5 minute.


dupa care punem pesmetul si patrunjelul, amestecam si le mai lasam 2 minute pe foc.


amestecam maioneza, smantana si mustarul si le dam deoparte.


scoatem pulpele, le ungem cu sosul de maioneza, smantana si mustar, apoi se presara peste ele pesmetul, acoperindu-le bine.


presam usor cu mana, dupa care mai dam inca 5 min la cuptor, pana se reumenste usor.


se serveste cu garnitura de conopida sau broccoli.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in crusta crocanta de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Dana Cristea - pusikmea 1

16.04.2010, 22:56

rocsi

mihaelar63 1

17.04.2010, 14:19

pacat sa stricati vinul cu cola , mai bine luati un soi mai dulce

Dana Cristea - pusikmea 1

17.04.2010, 19:49

eu altfel nu pot sa beau vinul, poate sa fie din cel mai dulce

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui intregi + garnitura de cartofi cu rozmarin la cuptor