Pui înăbuşit cu legume

de elucubratiiculinare in Pui, 3 Sep 2012 | 5593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe superioare de pui,
  • 2 cartofi mari,
  • 2 ardei kapia,
  • 2 căței de usturoi,
  • 2 lingurițe boia de ardei,
  • 1 lingură ulei de măsline,
  • 100 ml vin alb sec,
  • sare,
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui înăbuşit cu legume:

Se spală pulpele bine și se lasă să se scurgă de apa în exces. Se curăță cartofii, se spală și se taie felii de 1/2 cm. Ardeii se taie în două, se elimină semințele și cotorul, se spală și se taie fideluță. Usturoiul se curăță si se taie feliuțe. Într-o oală de pământ sau tavă termorezistentă cu capac adăugăm pulpele, cartofii, ardeii kapia și usturoiul. Presărăm boia, sare și piper. Stropim totul cu vin și ulei de măsline. Amestecăm bine, acoperim cu capac și la cuptor pentru 60 minute la 180 grade.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui înăbuşit cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciocanele cu legume la cuptor