Pui la rotisor

de MotanLaOale in Pui, 6 Apr 2011 | 12145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (al meu a avut 1,6 kg)
  • condimente pentru pui (boia, ghimbir, maghiran, ienibahar, nucsoara, usturoi)
  • sare, pipre
  • 4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la rotisor:

Puiul se curata bine de tuleie, se parleste la flacara, se spala si se usuca.


Condimentele se amesteca cu uleiul.


Intr-un castron se unge puiul bine cu amestecul de condimente pe toate partile si in interior, se acopera cu folie si se pune in frigider pentru cateva ore.


Se pune pe tzepusa de la rotisor, se leaga picioarele si se prind aripile sa nu se desprinda intimpul rotirii.


Se pune in cuptor la rotisor, se pune apa in tava de sub rotisor, se da drumul la rotisor si 50-60 minute stam si il admiram cum face piruiete si umple casa de un miros irezistibil.


Din cand in cand il ungem cu amestecul de condimente ramas.


Cand este rumenit bine, se scoate din cuptor, se scot tzepusele si este gata.


Se poate consuma cu orice garnitura, cu muraturi sau mujdei de usturoi.


Al meu nu a rezistat pana la poza cu el transat deoarece s-a rupt cu mana si s-a mancat cu paine calda si mujdei (dupa o ora de salivat in jurul lui era firesc sa dispara instantaneu).


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la rotisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

07.04.2011, 10:41

lilik 1

09.04.2011, 05:18

MotanLaOale 1

11.04.2011, 09:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

RETETA RECOMANDATA
Pui la rotisor