Pui senegalez

de Sidy in Pui, 21 Oct 2011 | 2852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui
  • 200 g orez
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lamaie
  • 2 linguri mustar iute
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui senegalez:

Pieptul de pui se curata de pielita, se spala si se sterge bine cu un servet de hartie, apoi se portioneaza cubulete si se face cu sare si piper.


Se pune intr-un vas putin ulei, lasam sa se incinga si adaugam orezul spalat. Amestecam de cateva ori dupa care adaugam apa sa fiarba orezul la foc mic.


Pentru a sti ce cantitate de apa sa adaugati, puneti orezul intr-o cana si cand adaugati apa , puneti de doua ori si 1/2 cantitatea de orez.


Curatam ceapa si o taiem rondele pe care le asezonam si o amestecam apoi cu mustarul si zeama de lamaie. Intr-un wok adaugam ulei pe care il lasam la incins, adaugam cuburile de piept de pui si le lasam sa se rumeneasca bine pe toate partile.Adaugam ardeiul taiat feliute. Dupa ce carnea este gata rumenita, adaugam ceapa amestecata cu mustarul si orezul fiert, invartim si lasam totul sa fiarba la foc mic 10 minute.


Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Se poate adauga verdeata tocata, deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui senegalez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

RuxyRux 1

21.10.2011, 16:51

Senegalez...suna bine si foarte interesant Sidy

Lau 1

22.10.2011, 15:00

suna bine

jolygina 1

22.10.2011, 22:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Orez arabesc