Pui Tikka Masala

de -Licurici- in Pui, 17 Ian 2020 | 3458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru pui:
    • 300 g piept de pui;
    • 250 g iaurt grecesc;
    • condimente: sare, turmeric, piper rosu, ghimbir macinat, chimion, cardamon, boia iute, amestec garam masala;
    • 30 g unt.
  • Pentru sos:
    • 1 ceapa rosie mica;
    • 1 ceapa alba mica;
    • 150 ml bulion sau rosii pasate;
    • 3 linguri smantana grasa;
    • ulei;
    • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Tikka Masala:

Condimentele se amesteca cu iaurtul grecesc, apoi cu pieptul de pui (taiat cubulete) si se lasa la marinat cateva ore.

Pieptul de pui, inclusiv sosul in care a fost marinat, se prajeste in unt, pana se rumeneste pe toate partile.

Pentru sos, ceapa tocata marunt, se caleste in putin ulei, apoi se adauga bulionul, o cana cu apa si se lasa sa fiarba pana scade.

Se adauga carnea prajita si smantana.

Se mai lasa 5-10 min pe foc si se potriveste gustul de sare si piper.

Se serveste cu orez si paine naan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Tikka Masala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

dantes 1

18.01.2020, 12:34

Bun!

mirela0911 1

19.01.2020, 11:55

Ce bunatate!

Rocsi 1

20.01.2020, 18:33

Nu sunt o mare fana a mancarurilor foarte condimentate, dar o portie mica tot as servi de aici!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui Tikka Masala