Pui umplut

de Lau in Mancaruri cu carne, 19 Feb 2012 | 2769 vizualizari

 

m-am inpirat de la bitza

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 150 g orez
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 catei usturoi

Marinata

  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita boia de ardei iute
  • 1 lingurita cury
  • sare
  • piper
  • 2 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut:

Cu grija incepem sa desfacem puiul,putem sa ne ajutam de un cutit luand pielea de pe carne,ramanad copanelele si aripile.


Toata carnea o fierbem cca 10 min in apa cu sare si foi de dafin.


Orezul se spala si se fierbe.


Calim ceaPa,adaugam morcovul,ardeiul tocat,orezul,carnea tocata bucatele,amestecam bine si adaugam apa cat sa acopere carnea.


se lasa sa fiarba la foc mic,la final adaugam pasta si mai lasam cca 5 min,oprim focul adaugam patrunjel,sare,piper,usturoiul pisat si lasam sa se raceasca.


Umplem puiul cu compozitia obtinuta,la sfarsit il prindem cu o scobitoare sau il coasem.


Amestecam toate ingredientele pentru marinata si ungem puiul,asezam in tava si dam la frigider cca 2-3 ore.


In tava adaugam 1 cana de apa si putin ulei inainte sa il dam la cuptor cca 60 min

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

silvi0ara 1

20.02.2012, 09:41

Ce bine arata.

Sim0na 1

20.02.2012, 10:23

Asa ceva nu am cum refuza!

Lau 1

20.02.2012, 13:27

multumesc frumos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ficat, kaizer afumat, legume si orez