Pui umplut cu stafide

de Lau in Pui, 11 Mar 2014 | 2247 vizualizari

 

Reteta am preluat-o de pe Bucatarul.ro

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 250 g costita
  • 2 cepe
  • 3 linguri miez de nuca
  • 3 linguri stafide
  • 2 oua
  • 50 ml lapte
  • 4 felii de paine
  • patrunjel verde
  • 500 ml supa
  • 2 catei usturoi
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • sos de soia
  • boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu stafide:

Spalam puiul bine si il stergem.


Costita o taiem cubulete si o prajim un putin ulei,


Intr-un bol mai mare amestecam ceapa tocata, miezul de nuca (macinata sau tocata), stafidele, painea taiata cubulete, patrunjelul tocat, ouale batute cu lapte, sare, piper dupa gust si amestecam, acoperim si dam la rece cca 10 minute.


Umplem puiul cu compozitia si prindem deschizatura cu scobitori,


Amestecam sos de soia cu sare,piper,boia de ardei si 1 lingura de ulei in care am prajit costita si ungem puiul,


Asezam in tava,adaugam supa de pui si putin ulei si dam la cuptor cca 1 ora si jumatate,


Il stopim din cand in cand cu sosul din tava,


Scoatem puiul pe un platou mai adaunca sau un lighean si acoperim


Sosul care a ramas in tava (daca este nevoie il strecuram)adaugam intr-o cratita,adaugam romarinul si usturoiul tocat,il punem la fiert cca 5 min dupa care il turnam peste pui si mai lasam cca 5 min dupa care il putem servi,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Lau 1

12.03.2014, 17:21

gaby_gabytza 1

15.03.2014, 07:47

ce bine arata

Lau 1

15.03.2014, 16:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor umplut pe pat de cartofi si ciuperci