Pulpa de curcan cu sos de rosii la tigaie

de Gherca Daniela in Curcan, 15 Apr 2016 | 3574 vizualizari

 

Pentru un pranz rapid, satios si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • sos de soia
  • 150g suc de rosii
  • busuioc uscat
  • 1/2 lingurita harissa (pasta de ardei iuti)
  • 4 catei mici de usturoi
  • 2 cesti cu apa
  • 2-3 linguri ulei
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu sos de rosii la tigaie:

Pulpa de curcan o spalam cu apa rece, o stergem, o dezosam si o taiem cuburi medii.Condimentam cu sare, piper, boia dulce si 5 linguri sos de soia si dam carnea la frigider pentru 1 ora.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins, adaugam carnea si lasam sa se rumeneasca bine, amestecand din cand in cand, adaugam si 1 ceasca de apa si lasam pana scade toata apa.

Intr-un bol punem sucul de rosii, harissa, usturoiul pisat si apa, omogenizam bine si adaugam compozitia peste carne, punem si putin busuioc uscat, amestecam din cand in cand si este gata cand scade toata apa.

Presaram patrunjel verde si servim cu drag alaturi de o garnitura, muraturi sau salata.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu sos de rosii la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Andra_Constantinescu 1

18.04.2016, 23:42

Bun bun ce ai facut tu aici!

andipanda 1

23.04.2016, 15:58

Excelent sosul,probabil de la sosul de soia de la macerat.Am avut o caserola cu pulpe de pui dezosate si fara piele pe care le- am taiat cuburi.Am pus la inabusit 1/2 ceasca apa si cand s-a dus,1/2 ceasca vin alb sec.Cu mamaliga si ardei iuti murati.Mi-a iesit putin mai sarata deoarece am pus sare+piper pe pulpe,dar si sosul de soia e sarat iar sucul de rosii de la Lidl are in el sare de mare(putin).Am folosit praf de usturoi.Nota 10.

mihaelar63 1

24.04.2016, 03:38

Buna de tot

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan Diablo cu cartofi acordeon si sos de ciuperci