Pulpa de porc cu cartofi intregi in sos de cimbru si usturoi

de ralu_ca in Porc, 24 Mar 2013 | 2582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa porc
  • 8 cartofi
  • 1 lingura faina
  • bulion
  • cimbru, oregano
  • piper boabe
  • sare
  • usturoi
  • foi dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu cartofi intregi in sos de cimbru si usturoi:

Mai intai taiem pulpa pe jumatate sau daca doriti in 4 bucati, o punem intr-o cartita cu apa la foc approx 20 minute, dupa care punem sare, cartofii intregi alaturi de carne si ii lasam sa fiarba. Se adauga bulionul, piper, faina amestecand usor sa nu se formeze cocoloase, iar cand sunt aproape gata ( mai scade si obtinem un sos ) adaugam si usturoiul taiat , cimbru, oregano si foi de dafin.


Este foarte bun!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu cartofi intregi in sos de cimbru si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

- TABITA - 1

24.03.2013, 12:00

Rocsi 1

24.03.2013, 12:11

Prea bun..vreau si eu sa pap!

Bya Ralu 1

24.03.2013, 16:54

hmmm delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pulpă de porc în straturi