Pulpa de porc cu ghebe

de Sidy in Porc, 20 Apr 2011 | 4699 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpa porc
  • 300 g ghebe congelate
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ceapa mare
  • 1 rosie
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita condimente pentru porc Fuchs
  • piper
  • boia
  • sos chilli
  • 1 lingura pasta tomate
  • 2 lingurite pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml vin alb
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu ghebe:

Pulpa de porc se taie felii de 1 cm grosime. Ardeiul, ceapa, usturoiul, ciupercile se taie felii subtiri. Patrunjelul verde se toaca marunt.

Tragem legumele in ulei pina sticlesc, apoi adaugam feliile de carne, pasta de tomate si cea de gogosari, sosul chilli si asezonam.Adaugam o cana cu apa, acoperim cratita si lasam sa fiarba carnea, la foc mediu.Cand carnea este aproape fiarta, adaugam vinul si lasam sa mai fiarba pina scade sosul. Deasupra presaram patrunjel verde tocat, putina zeama de lamaie si coaja de lamaie.

Servim pulpa cu ghebe cu mamaliguta, piure de cartofi sau orez. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mirela0911 1

20.04.2011, 17:36

elena1988 1

21.04.2011, 10:02

edd100 1

22.04.2011, 11:51

Mersi mult de tot,acum ştiu ce sînt,aici le spune (Wenzels pilz) cam greu de găsit ,aici nu se prea folosesc ca product alimentar numai în magazine speciale(Feinkost)dar mă gîndesc că se pot înlocui şi cu alte ciuperci,Sau??Mulţumesc încă o dată pentru explicaţie şi îţ-i doresc un Paşte fericit.Ceau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta Clatita nemteasca, usor de preparat, pufoasa si delicioasa

pe 08.09 la 14:22

Desert fin de ciocolata reteta de mousse fin si gustos

pe 08.09 la 10:09

Snitel de pui in crusta de pesmet reteta delicioasa

pe 08.09 la 10:03

Reteta Zacusca de vinete, cum sa prepari zacusca traditionala, pas cu pas

pe 07.09 la 19:18

TOP
utilizatori

vasimur

2141 puncte

RODIMUR

1059 puncte

oanapl

1006 puncte

 Merisor

1000 puncte

mihaelar63

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat