Pulpa de porc in sos de smantana cu piure de cartofi

de Valclaudia in Porc, 17 Mai 2017 | 2288 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr pulpa de porc
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml lapte
  • sare dupa gust
  • fulgi de chili
  • 2 linguri legume deshidratate
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 1 lingurita amidon din porumb
  • marar verde
  • boia dulce
  • Piure cartofi:
  • cartofi
  • lapte
  • unt
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in sos de smantana cu piure de cartofi:

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete, apoi ii punem la fiert in apa cu sare, pana se patrund.


Carnea se taie bucati potrivite, se pune in tigaie, se adauga uleiul, laptele, legumele deshidratate,sare, fulgi chili dupa gust.


Acoperim tigaia si fierbem carnea in lapte, pana scade lichidul si se patrunde carnea.


Adaugam smantana de gatit, diluam amidonul in foarte putina apa, il turnam peste mancare, amestecam, lasam cateva minute sa se ingroase,oprim focul si presaram mult marar proaspat si boia dulce.


Scurgem apa de pe cartofii fierti, adaugam untul, mixam.


Punem cate putin lapte, mixam si repetam operatia pana obtinem consistenta dorita la piure.


Noi am servit mancarea alaturi de o delicioasa salata verde din gradina. ;)


Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in sos de smantana cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

17.05.2017, 20:16

Sa imi pastrezi si mie o portie pentru maine!

miki_a 1

18.05.2017, 00:07

Vai, ce buuun!

Rahela Velicu 1

18.05.2017, 08:29

Asta-mi place!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

ieri la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

ieri la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

pe 21.09 la 12:01

Aperitiv rulada BigMac fara carbohidrati

pe 20.09 la 15:30

RETETA RECOMANDATA
Stufat cu carne de porc