Pulpa de porc la cuptor

de Bucataras Medi in Porc, 14 Mai 2010 | 6951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .o bucata pulpa de porc(eu am avut cam 800 g)
  • .1 morcov
  • .2-3 catei de usturoi
  • .2 rosii
  • .1 ceasca cu vin alb
  • .piper boabe
  • .frunze de dafin
  • .sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor:

Pulpa de porc se taie felii ,ca sa se patrunda mai bine,se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza intr-un vas in care am pus un pahar de apa si vinul.Se da la cuptor acoperind vasul cu o folie de aliminiu.Cand carnea este bine patrunsa , se scoate tava si se adauga morcovul taiat rondele,usturoiul taiat, rosiile taiate si ele,piperul boabe si frunza de dafin.Se da la cuptor , se stropeste din cand in cand cu sosul din vas si se tine pana se rumeneste.Se scoate din cuptor si se serveste calda alaturi de o garnitura(eu am folosit pilaf) si se stropeste cu sosul din vas.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Bunica 1

15.05.2010, 17:32

rapida si gustoasa

Bucataras Medi 1

16.05.2010, 08:20

Nadina , stii ca pentru tine am pus tot timpul deoparte..asa ca te astept cu mare drag................

Bucataras Medi 1

16.05.2010, 08:21

Bunica, asa este..................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu sos si piure de cartofi