Pulpe de curcan afumate

de Retete cu Margareta Cismasiu in Curcan, 3 Noi 2014 | 12574 vizualizari

 

Prefer sa pregatesc in casa afumaturile si mezelurile decat sa iau din supermarketuri.Imi place sa stiu ce mananc,plus de asta,am avantajul ca le pregatesc pe gustul nostru.Tocmai de aceea am pregatit si aceste pulpe de curcan afumate.Modul de preparare e acelasi cu cel al pieptului de curcan afumat asa ca sa trecem la treaba.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi de curcan,
  • sare grunjoasa,
  • piper,
  • boia dulce,
  • boia iute,
  • cimbru,
  • coriandru,
  • usturoi,
  • ulei.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan afumate:

Se da jos pielea de pe pulpe,se spala si se pun in sare sa stea 4-5 zile.Se pregateste un bait din usturoiul zdrobit,ulei si condimente.Pulpele se spala de sare,se lasa sa se zvante apoi se ung bine de tot cu baitul,iar restul se toarna peste ele.Se mai lasa sa stea asa inca trei zile,timp in care se mai intoarce carnea de cateva ori. Dupa ce s-a aromat in bait,se scot pulpele,se lasa o zi sa se zvante si se pun la fum.

Se tin trei zile.In fiecare zi se face un fum. Dupa ce se ia de la fum se lasa sa stea o zi,apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan afumate" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Anett 1

04.11.2014, 11:24

Sidy 1

05.11.2014, 08:50

Eu ti-am mai spus cat de invidiez, ca poti sa-ti afumi singura, toate bunatatile astea !!!

Retete cu Margareta Cismasiu 1

05.11.2014, 23:24

Da,Sidy,intr-adevar,e un avantaj sa stai la casa.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc afumat