Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Ina in Multicooking, 13 Apr 2019 | 672 vizualizari

 

Iubesc sa gatesc la noua mea  jucarie! :X 

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe posterioare de pasare de curte
  • 2 cepe
  • mix de ardei gras diverse culori
  • 400 g rosii in suc de rosii
  • 2 borcane a 800 g fiecare cu fasole pastai conservata
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar verde maruntit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Am pus in vasul Crock- Pot-ului Express pulpele de pasare portionate (2 ciocanele si 2 pulpe superioare) .


Am pus apa doar cat sa acopere bucatile de carne .


Am adaugat un praf de sare, am pus capacul pe pozitia inchis avand grija ca si supapa sa fie inchisa.


Am pornit aparatul pe programul Poultry ( 15 minute ), timp in care m-am ocupat de curatarea si portionarea legumelor ( doar ceapa, intrucat ardeiul gras l-am avut congelat, gata portionat ).


Cand programul s-a terminat am asteptat 5 minute si am deschis cu grija supapa pentru a elibera presiunea din interior. Cand tot aburul a fost eliberat am deschis capacul.


Am transferat totul in alt vas iar in vasul aparatului am pus 2 linguri cu ulei si legumele tocate.


Am pornit aparatul pe program Brown/ Saute si am calit usor legumele dupa care am adaugat rosiile portionate si sucul de sorii in care au fost conservate.


Am adaugat pe rand bucatile de carne, zeama in care au fiert si fasolea pastai.


Am condimentat cu sare, piper si cimbru uscat.


Am pus din nou capacul si am pornit aparatul pe program Meat/Stew pentru inca 15 minute.


Cand s-a terminat timpul de gatit am deschis capacul nu inainte de a elibera cu grija aburul, prin supapa speciala.


Toate ingredientele s-au fiert perfect in acest timp iar gustul mancarii a fost deosebit de echilibrat, exact cum ne place noua .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Ina 1

14.04.2019, 22:14

Va multumesc!

Gherca Daniela 1

15.04.2019, 11:58

foarte faine au iesit!

laura_n 1

17.04.2019, 14:25

Ce de bunatati la Fetesti ))
Chiar mi-ai facut pofta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Tiramisu
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulori cu șuncă, cașcaval și baby spanac

ieri la 21:37

Briose cu ton si masline

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Tocanita de ficatei de pui, cu mamaliguta

de RODIMUR 7

ieri la 09:27

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ceapa, ciuperci si usturoi