Pulpe de pui cu sos de soia la cuptor

de kamy in Pui, 9 Mar 2011 | 8531 vizualizari

 

Cu asta ne-a rasfatat ieri sotul....eu nu am miscat un deget...hihihi...ce bine a fost

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe pui
  • sos soia
  • cimbru
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare,piper
  • cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de soia la cuptor:

Pulpele se spala,se sterg,se sareaza,se pipereaza,se presara cimbru,se pun 2-3 linguri de sos soia si se freaca bine.Se pun intr-un castron se acopera si se lasa de seara pana dimineata in frigider.

A doua zi se aseaza intr-o tava(fara zeama care si-au lasat-o in castron)se mai pune putin sos de soia peste pulpe,se pune o cana de apa in tava,se acopera cu o folie de aluminiu,si se baga in cuptorul incalzit in prealabil,ptr 20 min.Se indeparteaza folia,se pune usturoiul facut mujdei(usturoi zdrobit frecat cu putina sare si apa)cate putin peste fiecare pulpa si se da la cuptor pana se rumenesc pulpele si ramane putin sos.

Se serveste cu ce garnitura doriti.

Noi am papat cu piure si cativa cartofi "acordeon"pe care i-am pus in tava cu pulpele si muraturi,bineanteles.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de soia la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

kamy 1

09.03.2011, 21:35

mirela...de ce,draga mea?al tau nu te surprinde din cand in cand?

ela 1

13.03.2011, 17:30

harnic sot...

kamy 1

13.03.2011, 17:37

ela....de vreo 2-3 ori pe an

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute