Pulpe de pui cu varza la cuptor

de marcela1979 in Pui, 4 Iul 2014 | 7720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 1 varza
  • 2 rosii
  • 1 legatura marar verde
  • sare,piper
  • bulion de rosii 200 ml
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu varza la cuptor:

Se spala pulpele de pui si se curata de eventuale pene.Se spala rosiile si se taie felii.Varza se toaca.Mararul verde se spala si se toaca marunt.Intr-o tava de yena se pune varza ,se da cu sare si piper,peste varza se pun rosiile care se dau cu sare si piper si apoi marar verde tocat.Peste se pun pulpele condimentate cu sare si piper si se acopera cu varza.Se presara sare si piper si se pune un pahar cu apa si se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mediu circa 1 ora jumatate.Dupa o oara jumatate se scoate din cuptor ,se ia folia jos ,se pune bulionul si se mai da la cuptor inca 15 min.Se stinge focul si se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu varza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu pulpe de pui si ciuperci