Pulpe de pui fragede, la punga

de nadina73 in Pui, 8 Aug 2010 | 7312 vizualizari

 

Zilele trecute am gasit intr-un magazin rusesc unde aduce si marfa din Romania punga magica pt fripturi .pretul e si el magic de tot dar o data la zile mari merge ,si chiar imi era dor asa ca am pus in practica

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe de pui(la mine au fost 7bucati intr-un kg)
  • 1 punga magica pt fripturi pui
  • praf de usturoi i 1lingurita
  • ulei de masline 4 linguri
  • putina sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui fragede, la punga:

Se spala pulpele de pui si se condimenteaza cu praful din punga magica ,la care eu am mai adaugat si putin praf de usturoi si putin ulei de masline si sare ,


de la uleiul de masline primeste un gust aparte foarte bun.


Sa fiu foarte sincera nu toate tipurile de ulei de masline imi plac,unele sant foarte aromate .


Se prinde punga la capat si se pune intr-un vas de yena, in cazul meu, unde am mai pus putina apa si condimente amestecate.


Se inteapa punga din loc in loc si se da la cuptor pentru 30 minute (la 180 grade am pus eu)


Am servit cu cartofii prajiti mozzarella si muguri de porumb(sant grozavi de buni)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui fragede, la punga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

lia maria 1

09.08.2010, 15:02

un piculetparca ar mai merge si la mineadevarul eca m-am cam saturat de atata carne

nadina73 1

10.08.2010, 14:06

laly de data aceasta l-am cumpart taiat asa ca intreg nu amdar o sa iau special pt tine

nadina73 1

10.08.2010, 14:06

lia idai dau doar muguri si cartofi e bine?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor