Pulpe de pui in bere neagra si cartofi prajiti cu branza

de Lau in Mancaruri cu carne, 31 Iul 2011 | 5625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 4 bucatii de pulpe de porc
  • 500 ml bere neagra
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente pentru pui
  • 1 crenguta cimbru
  • boia de ardei iute
  • cartofii
  • branza de oaie prospata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in bere neagra si cartofi prajiti cu branza:

Se curata pulpele,se spala,se cresteaza,se condimenteaza cu condimentele si se aseaza in tava.


Bucatele de porc se spala si se cresteaza,se condimenteaza cu sare,condimente pentru pui,piper,se aseaza in tava.


Se curata usturoiul si se taie felii,se aseaza usturoi in locul in care am crestat carnea si in tava,se adauga,cimbru,boaia de ardei,sare,berea si se da la cuptor.


Cartofii ii curatam,ii spalam si ii prajim in baie de ulei,la final ii scoatem din ulei.


Punem in tigaie putin ulei aduagam branza si cand incepe sa se toapeasca adaugam cartofii si ii amestecam pana se topeste branza,


Ii scoatem si ii potrivim de sare dupa gust.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in bere neagra si cartofi prajiti cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

adry88 1

04.08.2011, 11:27

place

vickyduta 1

10.02.2012, 14:56

O minunatie reteta asta, imi ploua in gura

Lau 1

10.02.2012, 15:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu ciocolată și cremă de vanilie

ieri la 12:44

Ostropel de pui ca la mama acasa

ieri la 10:34

Vitel in stil asiatic

ieri la 10:12

Ardei iuti  cu stafide - marinati in otet

pe 11.11 la 23:02

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui