Pulpe de pui in crusta de cartofi

de Miha in Pui, 30 Ian 2010 | 6651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui fara piele
  • 3 cartofi medii
  • 1 ou
  • 50 g cascaval
  • 50 g unt
  • boia de ardei
  • nucsoara
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta de cartofi:

Pulpele le condimentam dupa gust cu sare, piper si boia de ardei

Cartofii ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert ii sfaramam ca pentru piure, adaugam untul, cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici, oul si nucsoara. Potrivim gustul de sare.

Pulpele le invelim in acesta compozitie si le punem intr-o tava unsa cu putin ulei. Presaram cu susan si dam la cuptor pana se rumeneste deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

danygospodina 1

05.02.2010, 23:44

Miha, iese, cum sa nu, cu toate ca ai vazut, eu agit mai mult din picioare, ca e nevoie, nu ca tine, mixerul.

Miha 1

06.02.2010, 00:11

Adinacarla 1

11.02.2010, 10:09

Am in plan sa fac aceasta minunatie pentru dumineca...as vrea sa pregatesc o masa mai deosebita....Miha te rog ajuta-ma cu indrumari si spune cu ce le-as putea asocia ca sa am o masa deosebita

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in unt cu cartofi la cuptor