Pulpe de pui in foietaj

de Gusti in Pui, 4 Mar 2012 | 6651 vizualizari

 

Am preparat reteta de Pulpe de pui in foietaj, numai buna de impresionat musafirii

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe partea inferioara
  • 1 pachet aluat pentru placinta Linco
  • o punga de hribi congelati
  • o ceapa mica - medie
  • 1 ou
  • 6-8 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 1 paharel de vin alb demidulce
  • 1 legatura marar
  • sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in foietaj:

Intii punem pulpitele la cuptor pina se rumenesc, intr-o tava in care am adaugat putin ulei, paharelul de vin, sare si piper, usturoi.


Am pregatit apoi umplutura. Ceapa se taie marunt si se pune la calit. Se adauga hribii, usturoiul si mararul. Asezonam cu sare si piper.


Am intinsa foaia de Linco si am taiat pe jumatatea ei patrate de circa 15 centimetri.


Intr-un astfel de patrat am pus un pat de ciupercute si am urcat foietajul peste pulpita. Am legat cu staniol partea de sus a foietajului pe pulpa (vezi pozele)


Am asezat pulpele in foietaj intr-o tava si le-am uns cu ou batut.


Le-am dat la cuptor (220 grade) circa 35 de minute.


Noi le-am adaugat o garnitura de piure cu salata verde. Se pot servi insa si cu orez sau varza calita!


 

TIPS-URI

1

 Am descoperit reteta asta la restaurantul Hanul Berarilor (din Pache Protopopescu), dar pungutele erau umplute cu spanac. Noi am preferat sa inlocuim cu ciupercute. Cred ca ar mai merge umplute cu sfecla coapta, ori cu legume colorate, mazare, etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

Panacris 1

30.11.2012, 06:53

Super idee! Foarte dragut filmuletul!

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:08

Krystyan Trendy 1

31.10.2013, 08:57

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci champignion cu copanele de pui.