Pulpe de pui in vin

de mirela0911 in Pui, 31 Ian 2021 | 4338 vizualizari

 

O mancare simpla si tare gustoasa pentru masa de pranz!

 

INGREDIENTE

  • 8 buc pulpe superioare
  • sare, piper
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 buc morcov
  • 1 crenguta rozmarin
  • 3 catei de usturoi
  • 200 ml vin alb
  • piure de cartofi pentru servit
  • muratura preferata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in vin:

Se curata si se spala bine carnea apoi se lasa sa se scurga de apa sau se sterge cu prosoape de hartie. Se condimenteaza cu sare si piper.

Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Se pune carnea si se lasa cateva minute pe fiecare parte pana se albeste bine carnea. Dupa ce s-a albit carnea pe ambele parti, se toarna vinul. Se adauga crenguta de rozmarin si morcovii taiati rondele. Se lasa sa fiarba 2-3 minute la foc mai iute, apoi se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc domol pana este facuta carnea, din cand in cand se mai stropeste carnea cu sosul din cratita. 

Spre final se ia capacul, se adauga usturoiul taiat felii si se mai lasa sa se rumeneasca usor carnea si sa se intrepatrunda cu aroma usturoiului.

Intre timp se prepara si piureul de cartofi.

Se serveste carnea alaturi de cartofii piure si muratura preferata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in vin" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui