Pulpe de pui prajite in ceaun

de MotanLaOale in Pui, 13 Sep 2013 | 21486 vizualizari

 

Stiu ca o sa am multe critici si strambaturi din nas dar am poftit la asa ceva si am si facut, sa-mi treaca! :))))
Reteta interzisa celor cu colesterol mare sau dieta sanatoasa! :)))) >:D<
Ar trebui sa avem si noi buline ca la TV! :))))

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • boia
  • sare
  • piper
  • ulei de palmier
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui prajite in ceaun:

Pulpele se curata si se spala bine.

Se presara boia, sare si piper pe toate partile pulpelor.

Intr-un ceaun se pune uleiul la incins. (cam de trei degete inaltime)

Eu am un ceaun care are fundul plat si nu rotund si este mai usor de prajit in el.

Il folosesc numai la ptajit cartofi si rar carne.

Se pun pulpele in uleiul incins si se prajesc la foc mic.

Se intorc de mai multe ori.

Cand sunt rumenite bine, crocante pe alocuri, se scot pe hartie absorbanta.

Se mananca cu mujdei de usturoi, cu mamaliga sau cartofi prajiti.

Eu am facut o salata de rosii cu usturoi.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Focul trebuie sa fie mic ca sa aiba timp sa se faca puiul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui prajite in ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui in aluat