Pulpe de pui prajite in ceaun

de MotanLaOale in Pui, 13 Sep 2013 | 7486 vizualizari

 

Stiu ca o sa am multe critici si strambaturi din nas dar am poftit la asa ceva si am si facut, sa-mi treaca! :))))
Reteta interzisa celor cu colesterol mare sau dieta sanatoasa! :)))) >:D<
Ar trebui sa avem si noi buline ca la TV! :))))

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • boia
  • sare
  • piper
  • ulei de palmier
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui prajite in ceaun:

Pulpele se curata si se spala bine.


Se presara boia, sare si piper pe toate partile pulpelor.


Intr-un ceaun se pune uleiul la incins. (cam de trei degete inaltime)


Eu am un ceaun care are fundul plat si nu rotund si este mai usor de prajit in el.


Il folosesc numai la ptajit cartofi si rar carne.


Se pun pulpele in uleiul incins si se prajesc la foc mic.


Se intorc de mai multe ori.


Cand sunt rumenite bine, crocante pe alocuri, se scot pe hartie absorbanta.


Se mananca cu mujdei de usturoi, cu mamaliga sau cartofi prajiti.


Eu am facut o salata de rosii cu usturoi.


Pofta Buna!


 

TIPS-URI

1

Focul trebuie sa fie mic ca sa aiba timp sa se faca puiul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui prajite in ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (49)

MotanLaOale 1

20.09.2013, 10:18

mihaelar63 1

20.09.2013, 11:34

Simplu si gustos

MotanLaOale 1

20.09.2013, 12:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume şi un capac de pâine