Pulpe de pui umplute cu pasta de ardei

de epurasha2bb in Pui, 9 Mar 2011 | 2046 vizualizari

 

delicioase! !!! jur pe rosu! :)

 

INGREDIENTE

  •  4 pulpe inferioare sau 2 pulpe intregi,
  • 1 ardei lung capia rosu,
  • 1 ceapa mica,
  • 2 cartofi, (optional)
  • seminte de in si de susan,
  • 1 legatura mica de patrunjel verde,
  • 1 felie de cascaval,
  • 1 lingurita de unt,
  • sare,
  • piper negru,
  • 2 catei de usturoi,
  • ceapa verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu pasta de ardei:

Se spala pulpele si se taie pe jumatate daca sunt pulpe intregi(cum ama avut eu).Se sectioneaza in portiunea de sub piele si se pregateste pasta de ardei cu care vom umple pulpele. Se calesc bucati de ardei, ceapa si usturoi, apoi se mixeaza dar nu prea marunt. Se umplu pulpele in despicaturile facute cu cutitul ascutit si se pot prinde cu scobitori marginile ca sa fim siguri ca nu curge. Pe deasupra pulpele se dau cu ulei, sare si piper negru si se baga 10 minute la cuptor intr-o tava groasa pe fundul careia am pus o ceasca de supa strecurata de legume. Se lasa asa la foc mediu.


Intre timp se face o pasta din unt, cascaval rupt bucatele si patrunjelul spalat bine si fara codite. Se mixeaza bine si apoi se scoate tava si pune cate o lingurita din aceasta pasta peste pulpe si se presara un amestec de seminte de in si susan.Semintele de in si susan sunt optionale. Se lasa sa se rumeneasca bine si se serveste cu bastonase de cartofi natur si ceapa verde.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu pasta de ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

RuxyRux 1

09.03.2011, 22:00

MINUNAT!!!

LUK 1

09.03.2011, 22:54

te cred pe cuvant

epurasha2bb 1

10.03.2011, 11:41

multumesc mult fetelor! ma bucur enorm ca va place, eu tin foarte mult la parerea voastra!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Orez Biryani (Biryani rice)