Pulpe fragede cu usturoi

de amalia01 in Pui, 18 Noi 2016 | 2622 vizualizari

 

Stiu ca a inceput Postul Craciunului, dar copiii si batranii au dezlegare. Motiv pentru care gatesc si altceva.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe intregi de pui ( de la mama)
  • 1 plic Maggi Ideea zilei "pui fraged cu usturoi" si punga magica
  • 1 pahar de bere ( 100 ml)
  • 1 vf cutit de sare de mare Kotany
  • 1 vf de cutit de piper Kotanyi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe fragede cu usturoi:

Pulpele le tai in doua , le speli cu apa rece, le condimentezi cu sare si piper, le stropesti cu bere ( jumatate de cantitate) si le lasi la rece 30 de minute.

 

Aprinzi focul la cuptor.

 Cand cuptorul este fierbinte, condimentezi pulpele cu condimentul Maggi si le asezi in punga, in tava cuptorului si le lasi 45 de minute.

 Dupa acest timp, desfaci punga, stropesti pulpele cu restul de bere si mai lasi inca 10 minute, ca sa se rumeneasca frumos.

 Servesti pulpele cu dulceata de ardei iute si garnitura preferata.

 

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

pui

2

berea fragezeste carna de pui de casa, care este mai tare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe fragede cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Pulpite si cartofi cu usturoi si rozmarin la cuptor