Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi

de Sidy in Pui, 24 Mai 2010 | 8798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe superioare de pui
  • 4 ficatei de pui
  • 100 g cascaval
  • 1/2 ardei kapia rosu
  • 1 morcov
  • 20 g unt
  • 600 g cartofi
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
  • 1/2 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi:

Pulpele spalate si scurse bine se dezoseaza.

Ficateii se spala, se taie in doua si se scurg bine, apoi se prajesc. Se scot pe o hartie absorbanta.

Cascavalul se taie betigase, la fel si ardeiul kapia.

Luam cate o bucata de pulpa, o asezonam, radem morcovul pe razatoarea cu gauri mici peste pulpa si asezam cate o bucata din ficatel, cascaval si ardei.Rulam pulpa si o prindem cu scobitoare.

Asezam pulpele umplute intru-un vas yenna uns cu unt , adaugam vinul si bucati de unt deasupra pulpelor asezonate.

Dam la cuptorul dinainte incalzit, pina se rumenesc frumos si capata o culoare aramie , apoi le intoarcem pe partea cealalta.

Cartofii curatati si taiati cuburi ii punem la fiert in apa cu sare.Cand sunt fierti, rasturman apa de pe ei, adaugam 2 linguri ulei de masline, ii punem pe foc 2 minute , adaugam patrunjelul verde tocat si ii amestecam prin miscarea oalei in sus si in jos.

Pulpele coapte le servim cu cartofii molcomi si cu salata verde.

Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Sidy 1

25.05.2010, 08:06

Ce poate sa spuna cineva care posteaza aici si vede asemenea comentarii ?
Va multumesc frumos ! Mi-ati facut o mare bucurie, la inceput de saptamana!
Va tzuc cu drag pe toate

epurasha2bb 1

25.05.2010, 11:39

Sidy ce pofta mi-ai facut!5 furculite si de la mine si felicitari pentru reteta si prezentare!

Sidy 1

01.11.2013, 07:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe la cuptor