Rame cu untura

de Sorinnaa in Prajituri, 8 Ian 2014 | 9474 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 gr bicarbonat de sodiu
  • 3 buc oua
  • 250 g zahar
  • 5 ml otet
  • 700 g faina
  • 10 ml esenta de vanilie
  • 250 g untura
  • 10 g coaja de portocala rasa sau lamaie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rame cu untura:

Se freaca intr-un castron ouale, zaharul si un praf de sare. Se adauga zaharul vanilat si coaja de portocala. Faina se framanta cu untura. Se pune bicarbonatul de sodiu stins cu otet. Se amesteca compozitia si se lasa 15 minute la rece. Se trec prin masina de tocat la care atasem forma speciala. Se rup bucatile de 6-7 cm si se pun pe hartie de copt. Se dau la cuptor la 200 C timp de 10 minute. Cand sunt gata ,se scot,se lasa putin sa se racoreasca si se pudreaza cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rame cu untura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

_Alina_ 1

09.01.2014, 10:25

Alexandra Elena 1

09.01.2014, 10:55

ce bune sunt

Andreea Caroline 1

09.01.2014, 14:31

Foarte fragede cu untura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Braduti umpluti