Rasol de Porc Godina cu vin rosu la cuptor

de Gherca Daniela in Porc, 6 Mar 2016 | 748 vizualizari

 

CONCURS: DE LA BUCATAR LA JUSTITIAR - SE CAUTA UN PREPARAT DEMN DE A PURTA NUMELE GODINA

 

INGREDIENTE

  • 7 bucati de rasol porc (fara os si fara soric)
  • 2 foi de dafin
  • piper boabe
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia dulce/iute
  • usturoi granule
  • 200ml vin rosu
  • putin ulei pentru uns tava
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de Porc Godina cu vin rosu la cuptor:

Fierbem pentru inceput bucatile de rasol intr-o oala sub presiune impreuna cu foile de dafin, piperul boabe, usturoiul curatat si putina sare cca. jumatate de ora.

Dupa ce au fiert le scoatem din apa si le asezam intr-o tava unsa cu ulei, apoi le condimentam pe ambele parti cu sare, piper, boia dulce si usturoi granule, iar peste

punem si vinul, dupa care bagam tava la cuptor pana se rumeneste frumos carnea, dar intre timp o mai intoarcem, pentru a-si imprumuta gustul de vin.

Se poate servi alaturi de o garnitura si o salata sau chiar un sos de hrean cu smanatana, oricum este foarte bun!

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Daca nu aveti usturoi granule, puteti pune 5-6 catei de usturoi pe care ii pisati cu putin ulei pana formati o pasta, apoi adaugati si celelalte condimente si ungeti fiecarebucata de rasol cu pasta formata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de Porc Godina cu vin rosu la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Stefania1964 1

07.03.2016, 09:03

ce bine arata si sigur este tare, tare bun!

anca_rm 1

07.03.2016, 09:23

ce bine arata

Gherca Daniela 1

09.03.2016, 10:44

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Platica lui Godina