Rata pe varza dulce

de GeorgiG in Rata, 2 Ian 2016 | 3173 vizualizari

 

Vaiiii ce deliciu a iesit.Nu mai mancasem carne de rata din copilarie.

 

INGREDIENTE

  • o ceapa
  • un morcov
  • un pastarnac
  • o bucata de telina
  • o varza mare
  • carne de rata
  • condimente
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rata pe varza dulce:

Intr-un vas termorezistent am asezat morcovul,telina,pastarnacul si ceapa taiate bucati.Am asezat peste ele carnea de rata condimentata( 2 pulpe,un piept si o aripa),un pahar de apa, o jumatate de pahar vin si am introdus vasul acoperit la cuptor. Carnea am condimentat-o cu sare,piper,boia dulce,cimbru.Nu am adaugat ulei carnea de rata fiind destul de grasa.


Am lasat carnea la cuptor pana s-a fragezit. Am scos carnea din vas, am pisat legumele si le-am amestecat cu varza tocata si frecata cu sare.Am pus varza in vasul termorezistent in care a fost carnea de rata, am adaugat piper, foi de dafin si boia si am introdus la cuptor.


Cand s-a inmuiat varza, am asezat carnea deasupra si am mai introdus-o jumatate de ora la cuptor(carnea era deja moale , a fost nevoie numai de putina rumenire).


Un deliciu, nu va pot descrie cat de buna a fost.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rata pe varza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

GeorgiG 1

02.01.2016, 20:03

De acord bunica

MotanLaOale 1

03.01.2016, 13:14

GeorgiG 1

28.01.2016, 23:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Rata cu sos dulce-acrisor