Rata pe varza dulce

de Dulciuri cu Georgiana in Rata, 2 Ian 2016 | 12592 vizualizari

 

Vaiiii ce deliciu a iesit.Nu mai mancasem carne de rata din copilarie.

 

INGREDIENTE

  • o ceapa
  • un morcov
  • un pastarnac
  • o bucata de telina
  • o varza mare
  • carne de rata
  • condimente
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rata pe varza dulce:

Intr-un vas termorezistent am asezat morcovul,telina,pastarnacul si ceapa taiate bucati.Am asezat peste ele carnea de rata condimentata( 2 pulpe,un piept si o aripa),un pahar de apa, o jumatate de pahar vin si am introdus vasul acoperit la cuptor. Carnea am condimentat-o cu sare,piper,boia dulce,cimbru.Nu am adaugat ulei carnea de rata fiind destul de grasa.

Am lasat carnea la cuptor pana s-a fragezit. Am  scos carnea din vas, am pisat legumele si le-am amestecat cu  varza tocata si frecata cu sare.Am pus varza in vasul termorezistent in care a fost carnea de rata, am adaugat piper, foi de dafin si boia si am introdus la cuptor. 

Cand s-a inmuiat varza, am asezat carnea deasupra si am mai introdus-o jumatate de ora la cuptor(carnea era deja moale , a fost nevoie numai de putina rumenire).

Un deliciu, nu va pot descrie cat de buna a fost.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rata pe varza dulce" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rata cu portocale